SPORTDIËTIST

Diëtist Anouk


Ik ben Anouk Lampert, algemeen diëtist sinds 2012 en sportdiëtist sinds 2018.


Als kind heb ik altijd al veel interesse gehad in voeding. Dit zorgde ervoor dat ik in 2007 de opleiding Voeding en Diëtetiek ben gestart aan de Haagse Hogeschool. Hieraan ben ik in 2012 afgestudeerd, na het volgen van twee stages, bij Allévo en Tante Louise-Vivensis.

Na mijn afstuderen heb ik 5 jaar gewerkt in een revalidatiecentrum, daarna nog 1 jaar bij een diëtistenpraktijk. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende ziektebeelden en voedingsklachten.

Aangezien mijn interesse tevens uitgaat naar voeding en sporters, ben ik in 2018 met de opleiding Sportdiëtetiek gestart aan de HAN. Vele studie uren later heb ik hiervoor mijn diploma behaald.

Om sporters goed te kunnen begeleiden heb ik tevens de cursus ISAK level 1 Anthropometrist gevolgd. Dit zorgt ervoor dat ik uw lichaamssamenstelling en de veranderingen in de loop van de tijd kan beoordelen aan de hand van huidplooien. 

Door middel van cursussen en symposia heb ik mij tevens gespecialiseerd in voeding bij oncologie, COPD en MS. Verder ben ik bezig met mezelf specialiseren in voeding bij kinderen.


Ik help u graag aan vernieuwende inzichten door middel van mijn ervaring en persoonlijke, vriendelijke en open manier van werken. Op deze manier komen we samen tot een op maat gemaakt advies voor u persoonlijk. 

Sportdiëtist Anouk. Diëtist Koudekerke en Vlissingen.